AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

5 juli 2014

Nu kan man lyssna på nya IKEA katalogen 2015!

Den 14 augusti släpps den nya IKEA katalogen 2015, men redan från 8 juli är det premiär för IKEA Podologen – en podcast som ska vara fylld av skratt och värme som utforskar människors spännande liv hemma. Det första avsnittet av IKEA Podologen sänds från ett frukostbord på sidorna 140 och 141 i IKEA katalogen 2015. Här analyserar Lotta Lundgren, Adam Tensta och Kjell Eriksson morgonens möjligheter och begränsningar. Lotta bejakar sitt osociala morgonjag medan Kjell spelar dragspel i ottan. IKEA Podologen bjuder även på statistik hämtad ur IKEAs globala rapport ”Life at Home Report” där livet hemma i åtta storstäder runt om i världen undersöks och jämförs.

Podradio från Ikeakatalogen, Lotta Lundgren, Adam Tensta och Kjell Eriksson samt Ann Söderlund och Peter Siepen
Podradio från Ikeakatalogen, Lotta Lundgren, Adam Tensta och Kjell Eriksson samt Ann Söderlund och Peter Siepen

I sju avsnitt sänder radioprofilen Kjell Eriksson från sju uppslag i IKEA katalogen 2015. Programmen gästas av kända svenskar och livsstilsexperter som samtalar om allt från morgonstrategier till badrumslogistik. Bland annat kommer Ann Söderlund och Peter Siepen att medverka. Det första avsnittet av IKEA Podologen släpps den 8 juli och det sista avsnittet släpps torsdagen den 14 augusti – samma dag som IKEA katalogen 2015 kommer ut.
Nytt avsnitt varje tisdag kl. 8.00 från den 8 juli. Sista avsnittet släpps torsdagen 14 aug. Kanske något att lyssna på i hängmattan eller i lurarna då man klipper gräset?

www.ikea.se/podologenNyckelord:

Ljud

Nyheter

Övrigt

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår