AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 januari 2018

Ny belysning i 70-talsanda från Markslöjd

Om man gillar retro, men ändå vill ha det modernt - kolla in Markslöjds senaste belysningsnyheter, Där har man flirtat lite med 70-talet fast i en ny tappning. Så himla fina lampor, spana till exempel in den flerfärgade taklampan den är så läcker!

Nya armaturer från Markslöjd
Nya armaturer från Markslöjd

Nyheten Ocean är i silver, blått och vitt och så blank att man kan spegla sig i lampfoten (bara det är ju värt några hundringar, sa min kompis med ett leende när hon såg den),1560 kr.

Taklampan Soap har en härliga mix av turkos, lila och beige, den är jag himla sugen på! Cirkapris 3700 kr för den (så typiskt att man alltid fastnar för den dyraste...)

Takbelysningen Retro med svart textilsladd och plats för tre ljuskällor. Höjd: 35,5 cm. Längd: 78,5 cm där ligger cirkapriset på 2900 kr.

Fönsterbelysningen Coco i vitt med detaljer i mässing och transparent sladd finns även i svart. Designad av Joakim Thédin. Höjd: 12 cm och priset ligger bara på 470 kr/st för dem.

Golvlampan Chester i svartlackerad stål har detaljer i mässing. Höjd: 122–140 cm. kostar 1675 kr.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Belysning

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår