AlltomBostad
 

Ny dimbar spotlight 199kr

Ny dimbar spotlight 199kr

Tella Eco är en riktigt bra och prisvärd LED-spotlight
Denna lampa är dimbar med de flesta dimmers på marknaden och ger ett fint ljus (neutralvit) 3000K. Lampan är IP44 klassad i den del som är in mot rummet vilket gör att den även får installeras i badrum.

Detta är en spotlight som har tagits fram med känsla för både kvalité och din ekonomi. Ljuset från lampan har färgåtergivning CRI90 vilket är bland det bästa man applicerar idag på denna typ av produkter. Färgåtergivningen gör att färger på material återspeglas på rätt sätt dvs. nästan som i dagsljus utomhus. Lampan är vinklingsbar och har en ljusspridning på 50 grader.

Detta är kort och gott en spotlight för dig som vill ha en prisvärd kvalitetsprodukt. Lampan levereras inklusive drivdon och parallellkopplas direkt till 230VAC.

Installation: Vi rekommenderar att man använder en skyddskåpa vid installation. Alternativt måste man se till att lampan har luft runtom sin kylfläns för att bibehålla en lång livslängd.
Mått: Håltagning 75mm, Diameter 87mm, Inbyggnadsdjup 34mm
Material: Aluminium mattvit

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår