AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

11 maj 2017

​Ny effektiv betesstation mot mördarsniglar

Alltså nu har ju jag knappt sett sådana där mördarsniglar, för än har de inte kommit till Hälsingland...peppar peppar ta i trä....där jag har min trädgård. Men jag vet ju att många har det väldigt besvärligt med de där marodörerna. Nu har jag i alla fall läst en pressrelease om en ny betesstation för de där sniglarna. Kanske något att prova för er som här de här oinbjudna gästerna i trädgården. Mejla gärna och berätta om ni har testat!

MotSnigel Snigelstation från Greenline
MotSnigel Snigelstation från Greenline

Snigelstationen är en rund behållare med lock, utformad så att sniglar utan skal enkelt kommer åt betet. Locket skyddar betet från väder och vind och nyfikna fåglar. Ladda stationen med Snigel Effekt från Neudorff. Det här ska vara en effektiv bekämpning av mördarsniglar (sniglar med skal, som vinbärssnäckan, ska inte kunna komma åt betet).
Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Nyheter

Prylar

Tips

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår