AlltomBostad
 

Ny inspirationsbroschyr

Ny inspirationsbroschyr

90-års samlad erfarenhet
Sedan 1924 har vi tillverkat trappor i Agunnaryd och den erfarenhet som vi samlat på oss kommer givetvis till glädje för dig när du väljer ATAB som din trappleverantör.

Detaljer som du inte ser men kommer att älska…
Ett sammansvetsat team trappspecialister från skickliga CAD-konstruktörer till noggranna möbelsnickare ser till att din trappa känns skön att gå i, att delarna du tar på känns mjuka och behagliga, att trappan är lättstädad utan smutsglipor till att trappan är lättmonterad m.m.

Permanenta utställningar och 3D-visualisering
Den verkliga känslan i detaljerna kan du uppleva i våra permanenta utställningar. Som komplement till utställningarna tar våra designers även fram 3D-ritningar exakt utifrån dina förutsättningar och önskemål.

Funktionellt, hållbart och snyggt
Vårt koncept Safe Design ger dig en trygghet genom du får en trappa som uppfyller normerna för bekvämlighet och säkerhet oavsett vilken av våra Designlinjer du väljer. Om förutsättningarna är sådana att det av olika anledningar inte uppfyller normerna så talar vi om detta på ett tydligt sätt så att du slipper obehagliga överraskningar. Du skall ha glädje av din trappa i många år så därför lämnas inget åt slumpen när du väljer en trappa från ATAB

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår