AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

22 augusti 2017

Ny julservis av Maria Montazami för Fyrklövern

I november 2014 presenterade Hollywoodfrun Maria Montazami sin servis Moments som Fyrklövern har tagit fram tillsammans med henne, och i morse var det dags igen för en ny porslinsserie! Denna gång en fin julservis som Maria tycker passar hela vinterhalvåret.
Den har tagits fram med hjälp av formgivaren Anna Handell, men Maria har fått sagt hur hon vill att den ska vara. Hon ville att den skulle påminna om hennes barndoms jular med snö och samtidigt skulle den vara stilfull, ha mjuka former och de små pärlbanden (som girlanger) känns igen från servisen Moments.

Denna julservis heter Christmas Moments by Maria Montazami och i stilen påminner den om den förra, så att vill man inte köpa precis hela julservisen så kan man köpa vissa delar och matcha med de tidigare delarna som går i vitt, grått och ljuvt pastellrosa.
Julservisen är inte traditionellt julröd utan går i färgen granatäpple, något som får symbolisera det persiska sa Maria på visningen, hennes man är ju från Iran. Hon berättade också att i familjen Montazami lagas det ofta mat där granatäpple ingår och de använder det även i drinkar.

Christmas Moments by Maria Montazami visades upp på EKPR i morse Foto: Annika Rådlund
Christmas Moments by Maria Montazami visades upp på EKPR i morse Foto: Annika Rådlund

I serien Christmas Moments ingår mattallrik, förrättstallrik, djup tallrik, såsskål, tre olika serveringsfat, fyra skålar i olika storlekar, terrin, kanna, trevåningsfat samt salt & pepparkar. Det finns även en glas- och kristallkollektion som passar till båda serviserna, där både vaser, ljusstakar, skål, värmeljushållare samt champagne-, vin- och selterglas. Nytt för nu är att det även finns ett snapsglas på fot, efter önskemål från Maria.

Tidigare inlägg:
Lyxig dukningsserie genom samarbetet Dyrberg/Kern och Fyrklövern
Maria Montazamis textilkollektion för Living and room 
M
oments by Maria Montazami - ny servis hos Fyrklövern

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.www.fyrklovern.se
www.ekpr.comNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Jul

Julpynt

Nyheter

Porslin

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår