AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 september 2016

Ny lyxig walk- in closet

Kvänum har nu lanserat ett nytt lyxigt "dressing-room" eller "walk in closet" i sin serie Intro. Det är tillverkat i trä och finns i rökt ek i färgen Nougat, men kan även fås i träslagen alm, ask och vitbonad ek. Den tillhörande luckan Ramel har en smal ram och finns med en fyllning av ådrat trä eller med glas – om man vill se vad man har i skåpet utan att öppna. Då får man väl vara noga med att vika så det ser snyggt ut i skåpet... för inspiration på vikning kan man kolla in den nya Hollowoodfrun och hennes pedanta högar.

Kvänum Intro
Kvänum Intro

Ordning och reda löning på fredag....ett sån här garderob vill jag också ha. Där man kan gå in och se allt vad man har och ha ordning på allt. Inte trycka in det man har för att utrymmet är för litet...man kommer ju inte ens ihåg vad man har i garderoben då.


Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.kvanum.seNyckelord:

Bygg

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår