AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

2 mars 2014

Ny mässa: Hem och Villa-utemiljö !

Snart är det premiär för en ny mässa med fokus på produkter och tjänster för alla boendedrömmar under bar himmel. Husets utsida, byggnader runt huset, fritidshus och sådant man kan göra själv kommer att visas upp på mässan. Hem & Villa Utemiljö arrangeras samtidigt som Nordiska Trädgårdar – Sveriges och faktiskt Nordens största trädgårdsmässa. Så de dagarna kan man kan både få information och inspireras av de senaste gröna trenderna och allt som har med det fritidshus, lekstugor, lusthus, utomhuspooler och det botaniska att göra.

Fritidshus/Stockholmsmässan
Fritidshus/Stockholmsmässan

Lösningar för fritidshuset kommer att bli ett av många samtalsämnen på den nya mässan Hem & Villa Utemiljö. Kombinera mässbesöket med Nordiska trädgårdar som arrangeras samtidigt. 20-23 mars är det som gäller för båda mässorna och de äger rum på Stockholmsmässan i Älvsjö.

 

Hem & Villa Utemiljö
Nordiska trädgårdarNyckelord:

Blommor

Inspiration

Mässor

Nyheter

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår