AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 januari 2017

Ny porslinsservis av Ulrica Hydman-Vallien!

Det var som vanligt kändistätt på Formex igår, då var de första dagen på mässan och många designers och formgivare är i sina montrar för att visa upp sina alster. Ulrica Hydman-Vallien var på plats i Artistic Accessories monter för att berätta om en porslinsservis som hon har tagit fram tillsammans med dem. Servisen heter Birds of Eden och motivet ska anspela på livets träd, som tillsammans med fåglarna ingjuter ska inge en känsla av hopp, frihet och kärlek. Jag vet inte direkt om jag kände allt det där, men servisen är söt och kanske lite barnslig på ett sätt, kanske passar den bra som doppresent? Sen är det förstås som med allt hon gör - ett samlarobjekt.

Birds of Eden av Ulrica Hydman-Vallien Foto: Annika Rådlund
Birds of Eden av Ulrica Hydman-Vallien Foto: Annika Rådlund

Allkonstnären Ulrica Hydman-Vallien är mest känd för sina glas och akrylmålningar, men hon producerar även keramik, akvareller och textilier. Hon började som keramiker och sina största framgångar som konstnär har hon fått som glasformgivare för Kosta Boda. I går var hon på plats på Formex.


Servisen distribueras av Vesvre Design AB och den går att diska i maskin och ha i mikron. Det gillas! Servisen kommer att finnas i butikerna från och med april.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.vesvredesign.seNyckelord:

Inredning

Porslin

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår