AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

1 augusti 2018

Ny snygg badrumsserie från Eva Solo

Ja, nu börjar höstnyheterna att dyka upp, precis när man vant sig vid att gå runt i en sarong... Känns som om sommaren som vanligt har swishat förbi alldeles för snabbt. Men, men - alla årstider har något visst med sig. Dimmiga höstmorgnar och mycket mys har vi att se fram mot. Något som jag absolut har anammat denna sommar är att rensa! Men ack vilken tid det tar, man hinner verkligen inte med så mycket som man skulle önska. Man ska ju hinna jobba lite också och bada! Det härliga när man har rensat ur är att man kan skaffa sig något nytt och fint.

Hur som helst, det är barar tre veckor kvar till Formex och då kommer jag såklart att uppdatera er med allt nytt som kommer, men det kommer även en hel del godbitar innan dess. Ett av mina favoritmärken när det gäller praktisk design är danska Eva Solo, de har alltid smarta och snygga lösningar att komma med och de jobbar mycket med både funktionalitet, material, yta, form och färg. En av deras höstnyheter är den här badrumsserien i mattsvart. Otroligt snygg och stilren.

Ny snygg badrumsserie från Eva Solo

Höstnyhet från Eva Solo – en sober, designad badrumsserie i mattsvart keramik. Tvålpumpen med ett lock i rostfritt stål ska vara enkel att fylla på med flytande tvål och rymmer 40 cl. Burkarna är i mjukt rundade former, där den större modellen ger plats för exempelvis tandborstar, tandkräm eller varför inte sminkborstar, medan den mindre är perfekt för tops och bomull.
Mått burk med lock: Höjd 15 cm, diameter 8 cm. Mått burk utan lock: Höjd 13,5 cm, diameter 8 cm.
Cirkapris förvaringsburk utan lock 195 kr, förvaringsburk med lock, 250 kr och tvålpump 300 kr.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.evasolo.com/sv/ Här några tidigare inlägg om Eva Solo:

Vattenkanna som liknar en kettlebell

Laddningsbara utomhuslampor

Stilrent fågelbord från Eva Solo

Smart mat - hållare

To Go - grill

Vinkaraff med isolerande fodral

Tekanna med polotröja

Designbord för småfåglar

Design för vitlöksälskare!

Ja, som ni ser har de många smarta och snygga prylar, och det här var bara ett urval.Nyckelord:

Badrum

Inredning

Inspiration

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår