AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 mars 2015

Ny torrtoalett - det behövs varken el eller vatten!

Nya Hasselfors Garden Ekotoa 50 L är lätt till vikten är dessutom smidig att installera. Du placerar den direkt på golvet och den kräver varken el eller vatten för att fungera. Enklare kan det inte bli! Ekotoan passar både i uppvärmda utrymmen eller i uthus och är tackvare sitt slutna system och lätta vikt, enkel att förflytta för att använda i eller vid exempelvis sommarhuset, eller som som extratoalett vid badrumsrenoveringen eller i stallet. Toaletten har en vridbar innerbehållare och en enkel separeringsfunktion, som bygger på att vätskan leds via en slang till ett separat uppsamlingskärl, det i sin tur gör att avfallet blir torrare, tömningarna blir färre och lukten ska vara bättre. Den här varianten en kapacitet för fritidsbruk för en fyrapersoners familj i cirka 30 dagar.

Hasselfors Garden Ekotoa
Hasselfors Garden Ekotoa

Hasselfors Garden Ekotoa 50 L .Rek. cirkapriser, Ekotoa 50 L, från 1 600 kr. 
Toaletten tillsammans med strömaterial som Hasselfors Garden Sanitetstorv. Innehållet kan sedan med fördel efterkomposteras i kompostbehållare. Rek. cirkapris för Sanitetstorv är 50 kr/18 liter.

För dig som behöver en toalett med större kapacitet finns även nyheten Hasselfors Garden Komposterande Ekotoa 100 L. Den enkla principen är densamma, men skillnaden mot den mindre modellen är att denna har tre roterande innerbehållare. När en behållare är full, vrider du bara fram en ny. Den fulla behållaren blir kvar i toalettens bakre del och komposteringen av avfallet påbörjas. Ekotoa 100 L har en kapacitet för en fyrapersoners familj i cirka 60 dagar och kostar från 3 200 kr. 

www.hasselforsgarden.seNyckelord:

Badrum

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår