AlltomBostad

Ny trappa med miljöfokus

Ny trappa med miljöfokus

Oavsett om vi talar om vår produktion eller material så tickar vårt hjärta för miljön. Vilken trappa du än väljer ur vårt sortiment så gör du ett bra miljöval. Vi arbetar för att ständigt bli bättre. Till nytta för både dig och miljön. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd!

Jordens skogar erbjuder många olika träslag. Alla kan tyvärr inte användas av miljömässiga skäl. De som vi valt ut och erbjuder dig kommer från skogar, plantager och leverantörer som arbetar för ett hållbart skogsbruk. Trots att vi valt bort vissa träslag av miljöskäl finns det mycket att välja på. Allt vårt trä är FSC-märkt och vi försöker att så långt det bara är möjligt även arbeta med FSC-certifierade leverantörer av t ex trycksaker och papper. Många av våra trappor finns registrerade i Basta® och Byggvarubedömningen. Vi är medlem i Repa och den norska motsvarigheten Grøn Punkt.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår