AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

21 september 2011

Ny trendig espressomaskin från Lavazza och Electrolux!

Det konsumeras hissnande 17 miljarder koppar espresso från Lavazza varje år. Deras kapslar till espressomaskinerna heter A Modo Mio, och kaffebönorna till dem rostas i Italien. Det tar mindre än en halv minut att få en äkta italiensk espresso med crema i handen om man har en sån här snygg maskin på diskbänken. Det är när jag ser sånt här som jag önskar att jag drack kaffe. Men eftersom min bästa kompis mer eller mindre tvingade i mig kaffe och kex med smör på när jag var liten, så resulterade det i att jag varken gillar kaffe eller smör.  Men eftersom inte vill vara egoistisk så vill  jag så klart bjuda alla vänner på gott kaffe när de kommer på besök, även om jag inte dricker det själv. Fördelen med den här typen av maskiner är då att det går inte att misslyckas. Kapslarna gör att kaffet blir perfekt doserat och maskinen gör att det bryggs i en perfekt temperatur. Att kompisarna dessutom blir imponerade är bara grädden på moset. Eller creman på espresson, som man kanske säger i Italien.

Ny trendig espressomaskin från Lavazza och Electrolux!

Favola kommer i sex olika färger och två olika utföranden, grundvarianten Favola A Modo Mio, cirkapris 2 150kr och toppmodellen Favola A Modo Mio plus, cirkapris 2 650 kr.
Electrolux
LavazzaNyckelord:

Elektronik

Inredning

Kök

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår