AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 juni 2017

Ny trendig tapetkollektion från Mr Perswall

Mr Perswall har precis släppt en ny kollektion med tapeter som har tagits fram i samarbete med formgivaren Magdalena Lundkvist. Hon har även tidigare skapat några av Mr Perswalls mest populära mönster, i en kollektion som heter Shades. De nya tapeterna går under namnet Flowers & Aquarelle där inspirationen är hämtad från olika resor och den närmaste omgivningen. Mönstren är blommiga, somriga och till viss del art-deco inspirerande som fått sitt utryck i akvareller.

Tapetkollektionen Flowers & Aquarelle från Mr Perswall
Tapetkollektionen Flowers & Aquarelle från Mr Perswall

1. Gradient - Stormy Blue
Trendigare än så här blir det nog inte - den här tapeten har både den där djupa blå tonen som är så trendig nu, den känns handverksmässig, den har en koppling till naturen (är det himmerl, hav eller i skogen på natten?) hur som helst så ger den rummet en helt egen stil .Handmålad akvarellyta som skiftar från mörkt till ljust. Penseln och vattenfärgens egenskaper ger tapeten djup och många intressanta färgskiftningar. En tapet som adderar en mjuk och modern känsla till rummet och blir som ett stycke abstrakt konst på väggen.

2. Miami Deco
Handmålade, storskaliga bananblad och palmer mot ett grafiskt deco-mönster i pastell och rika gröna toner. En trendig design tapet inspirerad av Art Deco stilen i Miami under 20- och 30-talet. Den skulle nog Don Johnson gilla!

3.Watercolor Garden
En modern variant av klassiska blomslingor. Storskaligt tecknade blommor i vita konturer mot en vacker handmålad akvarellbotten som skiftar från mörkt till ljust.

4. Monstera
Drömskt skuggspel i akvarell av trendiga Monstera blad (som jag i vääääldigt många har trott att den heter "Monstrea"...) En design som ger väggen ett stort djup i härligt gröna färger.
 

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Blommor

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tapet

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår