AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 juli 2014

Ny utebelysning från Markslöjd ger spännande ljuseffekt

Att belysa vid och kring huset kräver planering, man får fundera på var man behöver ljus först. Man kan dela in ljuset i funktionellt ljus och sedan komplettera med spännande lösningar där man belyser till exempel ett träd eller andra växter. Placerar man ljuskällor på olika nivåer får man en fin och funktionell spridning på ljusbilden. Viktigt med utomhusbelysning är även att välja LED-lampor med kvalité så att man inte behöver lägga tid och pengar på att byta mot nya. Om man är osäker på vilka som är av bra kvalité så är det bra att rådfråga i en elbutik eller en lampaffär, de brukar ha koll. Markslöjd har kommit med en rad nya vägglampor för utomhusbruk som ger ett uttrycksfullt ljus. Gemensamma nämnare är materialvalet aluminium och att alla modeller finns i mörkgrått, en av dem finns även i vitt. Hur som helst så går det lättare att göra snygga ljuseffekter på fasaden om man har bra armatur.

Markslöjd
Markslöjd

Att belysa fasadsiffran ser snyggt ut och dessutom hittar gästerna rätt hus även under de mörka vintermånaderna... Direct vägglampa från Markslöjd är riktbar och har måtten 55x110x160 mm. Cirkapris 1 195 kr.

MarkslöjdNyckelord:

Belysning

Detaljer

Nyheter

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår