AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

18 januari 2015

Ny ytterdörr med stort fönster i formen av en siffra

Den nya designdörren Character Identity från Swedoor är riktigt cool tycker jag. Man kan nämligen specialbeställa en siffra eller siffror i glas infällt i dörren. Om man vill få in ljus men inte insyn, kan man välja sandblästrat glas istället för klart. Standardfärgen på dörren är vit men det finns det finns åtta baskulörer och även möjlighet att specialbeställa en dörr i nästan vilken färg som helst.

Dörren Character Identity från Swedoor Foto: Annika Rådlund
Dörren Character Identity från Swedoor Foto: Annika Rådlund

Ytterdörren Character Identity lanseras den första april 2015. Dörrarna i serien har inga synliga lister eller infästningar och den är exempelvis försedd med starka lås för säkerheten och silicontätning i dörrbladet för optimal tätning även vid sträng kyla. Pris från ca 17 000 kr. Som tillbehör finns tillexempel nyckelfria ellås, dörrbroms och olika varianter av dörrhandtag.Nyckelord:

Arkitektur

Detaljer

Nyheter

Övrigt

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår