AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

23 april 2016

Nya härliga badrumsprylar!

Det är ju ganska lätt att fräscha upp i badrummet om man vill förnya sig lite.
Steg 1: Städa. Torka rent allt och glöm inte dörren, fönsterlist och skåpluckor. Torka även av alla rör så att de blir blanka och fina.
Steg 2: Rensa ur i skåpen. Halvgammalt smink, After-sun flaskan som stått där sen sex år tillbaka och handduken som blivit missfärgad åker i soporna eller på textilåtervinning.
Steg 3: Piffa med nya handdukar, kanske en ny badrumsmatta och en ny handtvål. Vill man ta allt ett steg längre och byta tvättställ eller toalett så våga färg eller en ny form.

Gustavsberg, Ghd Azores, Sephora, Soap and Glory, Craft Collective, Sacha Juan, Ecoya och Solitaire
Gustavsberg, Ghd Azores, Sephora, Soap and Glory, Craft Collective, Sacha Juan, Ecoya och Solitaire

Färgmatcha i badrummet för ett enhetligt uttryck.

Vatten är guld
Nu presenterar Gustavsberg en rad nya blandare inom den nya designserien Estetic. Sanitetsporslinet i Esteticserien finns i blank vit, matt vit och svart. De nya blandarna kommer i färgerna krom, svart och matt vit och de har en eco-funktion som möjliggör energibesparing.
www.gustavsberg.com

Atlantic jade
ghd Azores limited edition collection, med inspiration av färgerna från de vackra landskapen på Azorerna. Perfekt för hårets styling och den glänser fint i badrummet. www.ghdhair.com/se

Lagon
En rund och färgstark handtvål som blir en fin detalj samtidigt som den mjukgör händerna.
www.sephora.se

Soap & Glory
Mjukgörande krämig Body Wash och en snygg förpackning.
www.soapandglory.com

Färgsprakande
I ett stilrent badrum är det extra kul med färg på handdukarna. Craft Collective är ett svenskt företag som tillverkar härlig fotté i ekologisk bomull.
www.craftcollective.se

Dekorativa flaskor
Shampoo och Balsam från Sachajuan, ett svenskt varumärke som producerar produkterna i Stockholm. Vårdande med Ocean silk technology och en snygg inredningsdetalj i badrummet.
www.sachajuan.com/sv

Lotusdoft
Tappa upp ett bad och gör det extra mysigt med doftljuset Eoyca Natural Soy Madison Boxed Jar som innehåller ren sojavax. Brinntid upp till 80 timmar. Kom ihåg att aldrig lämna ljus obevakat.
www.ecoya.com

Unik badrumsmiljö
Alla handfat från Solitaire design är formade och drejade för hand, de flesta är också handmålade. Skillnader kan finnas i både mönster, ytskikt och i lerans färg.
www.solitairedesign.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Bad

Badrum

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Porslin

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår