AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

1 april 2018

Nya ljusa köksfavoriter

Så här på vårkanten så vill man in med ljusare detaljer i hemmet och mer grönt, för att få in en riktig vår- och sommarkänsla. I norr har våren inte riktigt infunnit sig men i Stockholm blommar krokusarna och tulpanerna i rabatterna är på gång. Här är några köksnyhter som nyligen har kommit ut eller är på väg att lanseras och som är på min önskelista.

Nya ljusa köksfavoriter

Svenska porslinsföretaget Fyrklövern har lanserat Sensation, en servis för livets små som stora festliga tillfällen. Den har handlitograferad dekor i lyxig platina och äkta guld. Kollektionen består av 13 delar, samtliga tillverkade i fältspatporslin som tål maskindisktvätt.
www.fyrklovern.se

Dekorativ kökshandduk i från Ekelunds väveri i ljust grå bomull. 50 x 70 cm.
www.ekelunds.se

Med en äggklocka håller du tiden på både koktider och gräddning, och den här är ju så snygg!
www.hemtex.se

Le Creusets nya gryta Fleur cocotte har en speciell kurvig design som har gjort det möjligt att prägla blommor på locket och på den nedersta delen av grytan. Grytan rymmer 3.7 liter.
www.lecreuset.se

Serien ”Vi åker på semester” är den första av sex om Mumintrollens semester. Serien innehåller en mugg, en tallrik och två kaffeskedar. I samband med lanseringen presenteras två nya samlarskatter: minifigurinerna Muminpappa och Muminmamma.
www.arabia.se

I den hydroponiska odlingslådan Harvy går det enkelt att odla kryddor och blommor i vatten.
www.nelsongarden.se


Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kök

Nyheter

Porslin

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår