AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

13 oktober 2015

Nya prints hos Gallerix - av Lovisa Burfitts!

Gallerix storsatsar nu på prints i olika slag. En smart satsning tycker jag eftersom det har blivit så populärt med både fotokonst och illustrationer. En av de illustratörer som nu finns i sortimentet är Lovisa Burfitts och motiven finns förutom på prints även på kort och presentpapper. Jag kikade på tavlorna på Hem och villamässan - och de är jättefina.

Lovisa Burfitt som är en av Skandinaviens mest framgångsrika illustratörer. Hon har arbetat som illustratör sedan hon tog examen från Beckmans School of Fashion Stockholm 1997, och hennes stil är lätt att känna igen. Troligen känner du igen motivet från Rörstrands porslinsserie Mademoiselle Oiseau som de lanserade 2011.

Lovisa Burfitts och Andrea de La Barre de Nanteuils Mademoiselle Oiseau
Lovisa Burfitts och Andrea de La Barre de Nanteuils Mademoiselle Oiseau

Gallerix lanserade en ny kollektion i september med Parisinspirerade motiv av Lovisa Burfitt. I samband med lanseringen av Lovisa Burfitts och Andrea de La Barre de Nanteuils Mademoiselle Oiseau kommer tillbaka presenterar Gallerix ett sortiment med utvalda illustrationer från böckerna.

Tidigare inlägg:
Se Lovisa Burfitt på Rörstrands porslin här.
Fler bilder Lovisa Burfitt på Rörstrands porslin här.
Om Lovisa Burfitt och prints för Rädda barnen här.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Böcker

Butik

Detaljer

Inredning

Nyheter

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår