AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

11 juni 2013

Nyhet!Lampa inspirerad av Ostindiaporslin

Om man som jag gillar blå-vitt porslin så kanske du också gillar den här. Det är en ny lampa från Markslöjd som heter Göteborg. Lampfoten är inspirerad av porslin som fanns ombord på Ostindiefararen Götheborg. Till det har den har en plisserad textilskärm och detaljer i mässing. Färgsättningen i blått och vitt har en historia från de skärvor av porslin som hittades för över två-hundra år sedan, efter att skeppet Götheborg rände upp på undervattens-klippan Hunnebådan. Klassiskt lampa som ser exklusiv ut - passar dig som inte gått helt förlorad i den grafiska svart-vita trenden.

Nyhet!Lampa inspirerad av Ostindiaporslin

Den nya lampan Göteborg från Markslöjd finns i två olika storlekar. Den större modellen på bilden är 45 cm hög och kostar cirka 1 200 kronor och den mindre är 32,5 cm hög cirka 600 kr.

MarkslöjdNyckelord:

Belysning

Detaljer

Hus

Inredning

Inspiration

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår