AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 mars 2017

Nyheter för badrummet

Är du i gång och ska renovera eller är du sugen på att bara fräscha upp lite i badrummet? Ibland kan de små detaljerna göra så mycket. Halvtrasiga hängare, omodern belysning och urtrvättade handdukar förhöjer förstås inte intrycket alls. Här är några små och större nyheter som jag gillar på badrumsfronten.

Grohe, Gerd c/o, PB HOme, Ghd, Durasquare/Duravit, Hamam, Hygienic Flush/Gustavsberg
Grohe, Gerd c/o, PB HOme, Ghd, Durasquare/Duravit, Hamam, Hygienic Flush/Gustavsberg

Modernt handfat
Duravits tvättställ Durasquare finns även med golvstående benställning i svart metall som är höjdinställbar +50 mm, med en handduksstång på höger eller vänster sida.
www.duravit.se

Hygienic Flush
Gustavsberg Hygienic Flush som standard på samtliga Nautic toaletter. Toaletterna har en unik spolteknik och en öppen spolkant som endast har en tunn, lättstädad hygienlist runt skålens övre kant.
www.gustavsberg.com

Snygga detaljer
Den nya kollektionen Wanderlust collection från Ghd innehåller tre stylers, hårfönen Air och en resefön.
www.ghdhair.com/se

Sköna handdukar
Hamam har mjuka handdukar i olika mönster och färgställningar som passar de flesta badrum. På bilden är det Hamam Towel Rumelia i färgerna grey och vapour.
www.katnur.com, www.hamam.eu

Korgar med handtag
Praktiska korgar för förvaring av handdukar, tvätt eller som skräpkorg.
www.pbhome.nu/retailers/Sweden

Ekologiskt i badrumsskåpet
Ekologiska produkter från svenska Lappland. Shampoo och balsam som innehåller aktiv fröolja från blåbäret och verkar lugnande för skadat och frissigt hår. Finns även med lingon som har antibakteriella egenskaper.
www.careofgerd.com

Stilren design
Grohe lanserar en ny S-size version för badrum. I den moderna, smalare nytolkningen av den klassiska Essence-blandaren, flyter de olika storlekarna på cylindrar in i varandra organiskt. En elegant gran som passar perfekt för en minimalistisk inredning.
www.grohe.com

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Bad

Badrum

Inredning

Inspiration

Nyheter

Porslin

Prylar

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår