AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

30 augusti 2015

Nytt bastukärl från Finland finns nu även i Sverige

På Formexmässan fanns en hörna med finsk design, den kunde man såklart inte missa eftersom jag har en förkärlek för deras design. I den hörnan kunde man kika på bland annat Pisara, ett bastukärl i biokomposit- den är återvinningsbar och kan brännas till energi. Naturfiberkompositen ska klara bastuns värme och fukt jättebra, och den blir inte lika het som metallkärl kan bli. Mer barnvänligt alltså. Den finns i ett flertal olika färger för att alla ska hitta sin favorit.

Pisara bastukärl från Rento. Foto: Annika Rådlund
Pisara bastukärl från Rento. Foto: Annika Rådlund

Rento Pisara – Bastustäva och skopa av ekologisk biokomposit (UPM Formi - av förnybara cellulosafibrer och ren plast). Materialet och produkten har tillverkats i Finland.  Volym 5 l, höjd 38 cm, ø 23 cm, skopa, längd ca 43 cm. Finns i färgerna: näver, torv, vatten, mossa, smultron och is hos bland annat www.hemochbastu.se under bastutillbehör för 250 kr/st.Nyckelord:

Bad

Detaljer

Mässor

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår