AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

11 oktober 2015

Nytt kök från Vedum för den som gillar designkänsla

Vedums nya kök med luckan Maja har en tydlig modern karaktär, passar den som gillar design och det moderna och enkla. Det nya köket har öppna dekorskåp och moduler på benstativ i färger som går ton i ton. Skåpen liknar möbler skulle jag säga och det köket har detaljer som upphöjd diskmaskin i en funktionsvägg och rejäla arbetsytor. Det sistnämda är ju alltid praktiskt att ha. Rejäla arbetsytor alltså, det glöms ofta bort i köksplaneringar och det är något man verkligen saknar om man har missat det.

Vedums nya kök med luckan Maja
Vedums nya kök med luckan Maja

Ännu ett nytt kök från Vedum, det här passar den som vill ha ett modernt uttryck i köket. Luckmodellen heter Maja i färgen antracitgrå, ljusblå NCS S 4020-R90B, mellanblå NCS S 6020-R80B, mörkblå NCS S 8010-R70B. Bänkskiva Laminat solid color antracite 1290D, 14 mm. Blandaren EVO 185 krom. Fläkten är från Fjäråskupan, Box NCS S 8010-R70B. Vitvarorna är från Electrolux och golvet är ett mörkbetsat trägolv. Väggarna har färgkoden NCS S 5000-N.

Vedum har också nyligen lanserat ett kök i klassisk stil som heter Ingrid, det kan du se här.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kök

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår