AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

1 augusti 2017

Nytt Muminporslin från Arabia

Den nya serien från Arabia heter ”Trogen sitt ursprung” och bygger på en speciell tid i Tove Jansson, författaren till Mumintrollens, liv. Hon skrev sin sista Muminbok strax efter det att hon hade förlorat sin mamma. Berättelsen speglar hur hon själv utvecklas inombords och hur hon forskar i sina svåra känslor, från längtan till förlust och sorg. Det låter ju väldigt sorgligt det här tycker jag, och illustrationerna har mycket svärta i sig. Men som vanligt finns det många detaljer att upptäcka i motiven och de är himla fina att duka med.

Muminserien Trogen sitt ursprung från Arabia Foto: Fiskars
Muminserien Trogen sitt ursprung från Arabia Foto: Fiskars

Trogen sitt ursprung lanseras 1 september 2017 och är ett komplement till Arabias befintliga Muminkollektion. De nya produkterna ska vara början på en större lansering då fler delar finns i planerna för framtiden. De uttrycksfulla svartvita mönstren är tidlösa och kan lätt kombineras med alla färger. Vi har en hel del muminmuggar och djuptallrikar i alla möjliga färger men alla passar ändå bra ihop eftersom de är i samma stil. Priserna på de nya delarna kommer att ligga ungefär så här: Mugg 249 kr, Tallrik 249 kr, Skål 249 kr, Burk 399 kr och Tekanna 599 kr.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.arabia.fi/enNyckelord:

Detaljer

Historia

Nyheter

Porslin

Presenter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår