AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

15 december 2017

Nytt sortiment med tapeter hos Clas Ohlson

I början av 2018 kommer Clas Ohlson att lansera ett nytt sortiment med 36 oika tapeter, både enfärgade och med mönster. Toppen att fler kommer med enfärgade tapeter tycker jag. Det har, förvånande nog, inte alltid varit lätt att få tag på. På flera ställen där jag bott har jag satsat på en blommig tapet i hallen som ger ett lite "wow"intryck, sedan haft enfärgat i nästa rum för att det inte ska kännas rörigt och ge ett lugnt intryck. Då kan man i stället ha mönster på kuddar och annat om man vill få in lite mer färg.

Tapeterna är av så kallad non-woven kvalitet som har fördelen att vara kraftigare jämfört med en papperstapet vilket gör den mindre känslig för revor vid montering och den fiberbeklädda baksidan ska göra att tapeten inte krymper eller sväller. Tapeterna i kollektionen fästes direkt på väggen som man bestryker med tapetlim först. Jag tycker att en fördel när man limmar direkt på väggen är att våden går att ta ned igen så länge den är blöt, vilket innebär att det går att ta bort och prova igen om tapeten hamnat snett.

Enfärgade och mönstrade tapeter från Clas Ohlsons nya sortiment.
Enfärgade och mönstrade tapeter från Clas Ohlsons nya sortiment.

Clas Ohlsons nya tapeter kommer att säljas i fyra prisgrupper, där de sex tapeterna som lagerförs i butik, Clas Ohlson-serien, kostar 159 kronor per rulle. Tapeterna i de övriga tre prisgrupperna kostar från 239 till 499 kronor per rulle.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.clasohlson.seNyckelord:

Inredning

Inspiration

Tapet

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår