AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

10 juni 2018

Nytt stilrent kök i ek från Ballingslöv

Den 1 juni lanserade Ballingslöv sin nya kökskollektion Selected Oak , där bland annat nyheten Wood är med. Det är köksluckor med en slät matt yta som är vitpigmenterad. Så snyggt tycker jag! Under åren som gått vet jag många som har tagit bort sina gamla mörka ekluckor och ersatt dem med vita Ikea-luckor.... trist egentligen för trä är alltid trä - det håller i längden och är det gediget trä så tål det ju även att slipas. De här luckorna från Ballinglöv Wood är en 18 mm massiv 3-skiktslimmad lucka och finns i alla de delar som krävs för att skapa ett funktionellt kök. Luckorn har en behaglig ton, de är inte för mörka utan passar väl in i den skandinaviska inredningsstilen.

Kök med köksluckan Wood från Ballinglövs nya kök i serien Selected Oak.
Kök med köksluckan Wood från Ballinglövs nya kök i serien Selected Oak.

Stilrent kök, i härlig träkänsla. Gillar att luckorna är slata och ger ett enhetligt intryck. Det ser ju förstås extra fint ut också eftersom köket är så stort. Skönt att ha så många skåp... Det man kan se här, som skiljer sig från äldre kök, är att det inte finns någon arbetsbänk förutom köksön. Prisexempel, lucka Wood 764x594 mm kostar cirka 3 500 kr.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.ballingslov.se



Nyckelord:

Detaljer

Inspiration

Kök

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår