AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

26 oktober 2015

Nytt vintermönster från Nadja Wedin hos Hemtex!

Serien Snowflake har konstnären, illustratören och formgivaren Nadja Wedin tagit fram för Hemtex. För ett par veckor sedan var Nadja med i Morgon-TV för att berätta om sina illustrationer och även om sitt samarbete med Hemtex, som såklart har givit henne skjuts i karriären.Jag har träffat Nadja flera gånger och hon är supertrevlig! Det gör att jag på något sätt gillar hennes alster extra mycket. jag har en lampskärm med ett sommarmönster som jag köpt på Hemtex och sedan har jag fått en bricka vid någon prenumeration. På väggen har jag även ramat in ett vykort med ett av hennes blomstermotiv. Snowflake mönstret har bland annat en domherre med och motivet är förstås vintrigt, men jag tycker nog att det passar året om ändå.

Nytt vintermönster från Nadja Wedin hos Hemtex!

Snowflakes bricka Nadja Wedin Hemtex 299 kr. Gästhandduk i velour, 149 kr/2-pack. Mugg, 99 kr. Bordstablett i kork och laminerad träyta, 79 kr. Kudde med urtagbar innerkudde i polyester ingår. Storlek 48x48 cm, 299 kr/st. (Just nu har de på Hemtex.se och i butikerna 2 för priset av 2 på kuddar - Gäller fram till 4/11). Finns i begränsad upplaga. 5% av försäljningspriset går till SOS Barnbyar och Hemtex projekt i Bangladesh. Bra julklappar med andra ord!

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.hemtex.seNyckelord:

Butik

Detaljer

Inredning

Jul

Julpynt

Nyheter

Presenter

Prylar

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår