AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

14 oktober 2014

Odd Molly satsar på hemtextil

I vår tar Odd Molly nästa steg och går från modevarumärke till livsstilsvarumärke genom att utöka sortimentet inom två nya spännande områden - en heminredningskollektion och en badkollektion. 2009 gjorde de en limiterad upplaga sängkläder till jul och då var det deras modeansikte Helena Christensen som hade designat kollektionen. I januari år så presenterades "Couch Lovers Unit" filtar och kuddar i begränsad upplaga. Men nu tar de alltså steget fullt ut och ska ha en stadig heminredningskollektion. Det som kommer nu till våren är mönstrade lakan och örngott. Färgerna, egna mönster och handarbete är som vanligt ett genomgående tema.

Foto: Annika Rådlund och Odd Molly
Foto: Annika Rådlund och Odd Molly

På Formex i augusti hade Odd Molly en monter där de hade bäddat upp det här för att visa vad som komma skall (heminredning och badkläder). Den frilagda bilden är en produktbild som visar ett av bäddseten i närbild. Kollektionerna hittar du i butik och på oddmolly.com våren 2015.


Odd MollyNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Sovrum

Textil

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår