AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

20 februari 2014

Ökat intresse för trädgårdsbyggnader

Intresset för stugor, paviljonger, förråd och lekstugor verkar öka varje år. Vi vill vistas mer ute samtidigt som det ska vara enkelt och bekvämt att ställa undan trädgårdsredskap och andra prylar. En extra övernattningsstuga kan vara bra att ha på sommaren då släkt och vänner kommer över, om man har för lite plats inne - eller helt enkelt vill hålla dem på lite avstånd... Själv drömmer jag om en ateljé som kan användas som fotostudio och hemmakontor.

Malte/Skånska byggvaror
Malte/Skånska byggvaror

För att möta det ökade intresset med trädgårdsbyggnader ökar nu Skånska byggvaror sitt utbud med byggnader, så nu finns det 22 olika storlekar att välja på i olika designstilar och modeller. Byggnader finns från 3 till 15 kvm. Jag gissar att de kommer att utöka ännu mer framöver då det kommer att vara möjligt att uppföra en byggnad på 25 kvm utan bygglov.
Malte på 15 respektive Alfred på 10 kvadratmeter är nylanseringar i Skånska byggvarors sortiment. Även de levereras hem i färdigkapade byggsatser. Det gäller att inte ha "tummen mitt i näven" då.

Skånska byggvarorNyckelord:

Arbetsrum

Barn

Besök

Bygg

Inspiration

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår