AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 september 2013

Oprah Winfreys köksfavorit - nu i Sverige

Breville producerar hushållsapparater för köket och i september presenterar de över tjugo nya produkter i Sverige. I sortimentet finns bland annat vattenkokare, brödrostar och espressomaskiner. I Storbritannien är de ledande inom hushållsapparater, där äger idag var fjärde hushåll en apparat från Breville. I Sverige kommer de även lansera smörgåsgrillar, något som de var först i världen med när den lanserades 1974. Idag ska till och med varumärkets namn vara synonymt med smörgåsgrill i Storbritannien... Och Brevilles paninigrill ska tydligen vara en stor favorit hos Oprah Winfrey, som kallar den för en stapelvara i hennes hem.

Breville
Breville

Breville VST026X Paninigrill med plats för fyra smörgåsar, cirkapris 695 kr.
Breville VFP040X Kombinerad matberedare med avtagbar handvisp. Rymmer 3,8 l och har en digital LCD-skärm med timer, cirkapris 1 499 kr. Brödrost av rostfritt stål i matt vit färg från premiumkollektionen Opula. Plats för två brödskivor. Funktion som gör det möjligt att kontrollera den perfekta rostningen, cirkapris 695 kr.

Breville

 Nyckelord:

Inredning

Kök

Mat

Nyheter

Prylar

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår