AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

11 december 2014

Ordning på skrivbordet - med snygga förvaringsboxar från Hemtex

Hemtex har gjort succé med sina förvaringsboxar i någon slags papp med en knapp på framsidan för stängning. De syns både här och var i inredningsreportage. Jag halkade själv dit och köpte tre stycken med pastellfärgade trekanter på. Den största boxen är i samma storlek som ett A4 papper, så den är perfekt för att spara olika dokument i. I en av de mindre boxarna har jag vykort och jag köpte även till en liten metallburk i samma mönster, och den har jag mina usb-stickor i. Hur som helst - nu kommer boxarna i nya mönster och några av dem ser du på bilden här. Bilden är tagen på Hemtex pressvisning i november.

Förvaringsboxar Hemtex Foto: Annika Rådlund
Förvaringsboxar Hemtex Foto: Annika Rådlund

Tips: städa skrivbordet innan julledigheten så är det skönt att sätta sig där igen efter helgerna. Om man behöver mer förvaring så är boxar av olika slag en lösning. Klä själv skokartonger eller köp de som redan är piffade. De här kommer från Hemtex. www.hemtex.seNyckelord:

Arbetsrum

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår