Organiserat och trendigt skrivbord med Jo & Judy

Organiserat och trendigt skrivbord med Jo & Judy

Jag kan genast börja med att tala om att det här är inte mitt skrivbord... mitt är fyllt av broschyrer, pressreleaser, visitkort, anteckningsblock och lappar. Sen kan man ju lägga till sladdar och hårddiskar... Men om man inte behöver ha sjutton bollar i luften samtidigt som jag har så skulle det vara trevligt med den här typen av skrivbord.
Bilden tog jag på Molino PR:s visning under pressveckan för ett par veckor sedan då de bland annat visade upp det tyska företaget Jo & Judys fina skrivbordsprylar, små alster som förskönar arbetsytan. De gör bland annat snygga arbetsböcker, anteckningsböcker, vykort, gem, kalendrar och många andra föremål sin kan hjälpa till att bli ännu mer produktiv och strukturerad. Funktionalitet möter design kan man säga och drömmen om ett organiserat skrivbord lever kvar...

Fina skrivböcker och små posters och vykort på ytan framför skrivbordet gör att det ser extra fint ut. Sen älskar jag mood boards, idéväggar med bilder och små texter som kan inspirera till olika projekt. Använd sådant som du blir glad och inspirerad av.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

www.joandjudy.com
Facebook Twitter Google Plus Google Plus