AlltomBostad

Osynlig fläkt ger mer rymd

Osynlig fläkt ger mer rymd

Osynlig fläkt vid köksön ger mer rymd

Stora fläktkåpor som skymmer och hänger ner från taket över köksön har gjort sitt. Nu vill vi ha en fläkt som försvinner ner i bänkskivan när den inte används. Smart, ljust och luftigt!

En köksö är trivsam i ett lantkök, gärna med en häll där man lagar mat och umgås och en bra fläkt som effektivt suger upp matos och fett. Helst en fläkt som inte tar plats och stör ljuset i rummet.

Här en nedsänkbar fläkt som försvinner i bänkskivan när den inte används. Lantköket med den vitmålade massiva träluckan i ask behåller sin atmosfär och känsla av rymd utan en störande takfläkt. Eluttaget intill hällen fungerar likadant. Tryck ner det i skivan när du är klar – osynlig!

Köket heter Häckeberga i vitmålad ask med ett lager miljövänlig färg på massivträ med tydlig struktur. Högt i tak är inget problem. Varje kök skräddarsys och anpassas med de rätta detaljerna som hör till ett lantkök.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår