AlltomBostad
 
Oy BD Möbel Ab

Visa alla produkter från: Oy BD Möbel Ab

Soffor & Fåtöljer från Oy BD Möbel Ab

Bromma modul - Se mer på vår hemsida

Bromma modul

Carl-Göran Lindgren design.
Modulerna är utformade för att du skall kunna skapa din egen drömsoffa!
Tag i betraktande att sittenheterna kan fås i tre olika bredder:
62 cm, 80 cm eller 93 cm

Elena - Se mer på vår hemsida

Elena

Ole Tornøe Olesen design.
Bra design ser inte bara snygg ut. Den fortsätter i känslan och komforten som är lika viktiga för skapandet av en helhetsupplevelse. Detta är grundidén bakom den nya serien som vi har designat för BD-Möbel. För att uppnå detta har vi fokuserat på känslan av trivsel och avslappning, dock utan att göra avkall på design eller detaljer.

Epok - Se mer på vår hemsida

Epok

Ole Tornøe Olesen design.

Grandiosa & Butler - Se mer på vår hemsida

Grandiosa & Butler

Carl-Göran Lindgren design.
Design för mig, är estetik och funktion i kreativt och spännande samspel, som ger mervärde till människors behov i nutid och framtid.

Horizont modul - Se mer på vår hemsida

Horizont modul

Ole Tornøe Olesen design.
Design är ett individuellt koncept som ofta jämförs med tidigare erfarenheter. Vi har tagit inspiration av Nordens långa tradition av möbeldesign. Därför fungerar möblerna utmärkt i alla typer av inredningar, såväl klassiska som moderna. Vi hoppas att dessa möbler kommer att ge komfort och glädje genom många år.

Jade Lux - Se mer på vår hemsida

Jade Lux

Ole Tornøe Olesen design.
Fåtölj med justerbar rygg, fotstöd, nackvinkel. 20 olika läderfärger; bok, ek, valnöt eller klädda armstöd.

Louis modul & Vegas - Se mer på vår hemsida

Louis modul & Vegas

Ole Tornøe Olesen design.
Modulerna är utformade för att du skall kunna skapa din egen drömsoffa! Tag i betraktande att sittenheterna kan fås i tre olika bredder: 62 cm, 70 cm eller 93 cm

Master High - Se mer på vår hemsida

Master High

Carl-Göran Lindgren design.
Oavsett du söker klassisk komfort eller eldig elegans, så kan du känna dig hemma med BD. Men med våra kollektioner får du också en möjlighet att tänja på konventionerna. Genom att kombinera det klassiska med moderna kreationer kan du skapa spännande kontrast och dynamik.

Partner - Se mer på vår hemsida

Partner

Carl-Göran Lindgren design.
Varje skinndel som finns i en BD-Möbel är tillskuren för hand. Handskärningen ger oss möjlighet att noggrannt välja ut de bitar som passar bäst för varje del i möbeln. Mjuka för nackplymåerna. Fastare för rygg och sittplymåerna. Tack vare handskärningen kan vi också skapa möbler där skinnets struktur och utseende ger möbeln den rätta harmonin och balansen.

Ruby - Se mer på vår hemsida

Ruby

Ole Tornøe Olesen design.
Fåtölj i standard och maxi storlekar, fällbart rygg, justerbar nackvinkel, med gunga som extra tillbehör. 20 olika läderfärger.

Soffa Fly - Se mer på vår hemsida

Soffa Fly

Frame: wood/plywood; seat: no-sag springs, cold cure PU-foam; back: polyester fiber.

Soffa Scandinavia - Se mer på vår hemsida

Soffa Scandinavia

wood/plywood; seat: no-sag springs, foam HR 35/32kg 150N; back: polyester fiber.

Zara & Sky - Se mer på vår hemsida

Zara & Sky

Ole Tornøe Olesen design.
Var så god och sitt – upplev en design som representerar ett nytt Norden. Ett formspråk som förenar gränslösa hantverkskunskaper med en filosofi som hämtar intryck både från trend och tradition. Det nya Norden står i ett gränsland mellan anor och nymodigheter. Mellan orördhet och utsträckta vyer, mellan stillsamma skogar och brusande hav – men också mellan storstäders puls i ett helt nytt Europa. Allt det vill vi fånga och allt det vill vi spegla. En vilsam eftertanke, men också ett driv och en framåtanda.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår