AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

21 januari 2017

Paradisverkstaden + Kristin Kaspersen = Morgon grå

Vissa montrar är ju svåra att gå förbi på Formex - Paradisverkstaden är förstås en av dem. Inte för att det är svårt att ta sig förbi rent fysiskt, utan man låter sig gärna hänföras av all den vackra keramik de har. De har så mycket fint så man kan säga att man vill ha ungefär allting! De har alllt från små härliga pumpaformade vaser till gigantiska krukor. Det allra senaste i deras sortiment är frukostservisen Morgon grå. Jag kan se den framför mig på ett bastant träbord på torpet, eller i det minimalistiskt vita hemmet som vill ha detaljer med det där lilla extra.

Paradisverkstaden på Formex och deras nya frukostservis Morgon grå Foto: Annika Rådlund
Paradisverkstaden på Formex och deras nya frukostservis Morgon grå Foto: Annika Rådlund

Under våren 2017 lanserar Paradisverkstaden sitt första externa samarbete tillsammans med formgivaren Maja Lindahl och Kristin Kaspersen. Kristin hade visst hört av sig till Paradisverkstaden för att hon var intresserad av en morgonservis till en kommande produktion. Efter några diskussioner så skapade verkstaden en morgonserie skapad för stillsamhet och reflektion, och den heter alltså Morgon grå och det är den som är längst ned i collaget. Serien tål maskindisk och micro.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.paradisverkstaden.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Mässor

Nyheter

Porslin

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår