AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

1 september 2016

Paradisverkstadens härliga keramik på Formex

Paradisverkstaden från Kalmarsund visade upp sin nya keramik på Formexmässan. De tillverkar allt från små ljusstakar till stora trädgårdsurnor allt formgivet av familjen Paradis. De är väldigt kända för sina vaser i organiska former som bland annat hämtat inspiration från pumpans form. Det som visades upp nu var mer raka linjer och stilren design. Man kunde nästan tro att Ylva Skarp gått loss och målat på dem, svarta streck med lite asiatisk touch. Snyggt, modernt och stilrent är det och passar väldigt bra in i hem med den nordiska avskalade inredningsstilen, men även till den som gillar konstnärliga föremål i hemmet. Keramik och konst i ett.

Paradisverkstaden på Formex Foto: Annika Rådlund
Paradisverkstaden på Formex Foto: Annika Rådlund

Blomkrukor, fat, ljusstakar, skålar och vaser från Paradisverkstaden. Härligt hantverk som är som konst och bruksföremål i ett.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.paradisverkstaden.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Mässor

Nyheter

Porslin

Presenter

Prylar

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår