AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

9 oktober 2016

Parfymfritt tvätt- och sköljmedel

Jag har alltid varit lite känslig mot olika tvätt- och sköljmedel och när jag var barn fick jag alltid klåda och utslag av dem. I många år har jag köpt Blåvitts oparfymerade tvättmedel och inte använt något sköljmedel alls och det har fungerat bra.
Nu tål jag medel lite bättre och har börjat använda sköljmedel igen, men tänker att det är ju ändå onödigt att utsätta min som för onödiga preparat. Nu har jag genom Loppi fått produkttest på Neutrals tvättmedel som är särskilt utvecklad för känslig hud tillsammans med Astma- och allergiförbundet. Det innehåller inga färgämnen eller parfymer. Jag har testat det som är för färgad tvätt och det fungerar jättebra, bleker inte färgerna och det blir rent. Och det kliar inte. Här även testat sköljmedlet Comfort sensitive (det är ju så skönt med mjuka handdukar) också och det ska vara extra milt mot känslig hud, Det är dermatoligiskt testat och rekommenderat av Astma - och Allergiförbundet. Det luktar ändå gott tycker jag, trots att det står att det är parfymfritt.

Nautrals tvätt medel och Comfort Sensitive
Nautrals tvätt medel och Comfort Sensitive

Comfort Sensitive 1 liter kostar cirka 30 kr, finns hos bland annat Mathem.se, Coop.se och i varuhusen. Neutrals tvättmedel 675 g kostar cirka 30 kr och finns hos bland annat Coop.se och i butikerna och finns för både färgad och vittvätt, jag har bara provat det för kulörtvätt men ska ska köpa det för vittvätt när mitt nuvarande är slut.Nyckelord:

Inspiration

Övrigt

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår