Pelly

Visa alla produkter från: Pelly

Garderob & Förvaring från Pelly

Om Pelly System - Se mer på vår hemsida

Om Pelly System

Pelly System började tillverka förvaringsprodukter i småländska Hillerstorp redan 1947. Och även om mycket har förändrats sedan dess så lever faktiskt mycket av hantverket från förr kvar än idag, vilket vi också förde vidare när vi även började tillverka skjutdörrar för snart tjugo år sedan. Till exempel är varje skjutdörr som lämnar oss sågad och monterad för hand - och allt detta sker fortfarande i vår fabrik i Hillerstorp.

Förvaring för alla rum - Se mer på vår hemsida

Förvaring för alla rum

Inget hem är det andra likt. Oavsett ifall du har behov av en förvaringslösning till barnrummet eller till ditt dressingroom har vi lösningarna. Inspireras av bilder från olika rum i hemmet!

Skjutdörrar – både måttanpassade och med fasta mått - Se mer på vår hemsida

Skjutdörrar – både måttanpassade och med fasta mått

Våra skjutdörrsmodeller heter Modell 300, Modell 200 och Modell 100. Du kan välja mellan olika färger, material och fyllningar. När du bestämt dig tillverkar vi skjutdörrarna efter de mått du önskar.

Förvaringslösningar - Se mer på vår hemsida

Förvaringslösningar

Idag erbjuder vi en mängd flexibla lösningar för att du ska kunna hitta en optimal förvaring för just dina behov.

Produkterna monteras snabbt och enkelt med hjälp av bärlist och hängskenor. Du kan givetvis komplettera med hyllor, klädstänger och andra smarta produkter.

Lösningar till både dressingroom och förråd - Se mer på vår hemsida

Lösningar till både dressingroom och förråd

Satsa på en inredning till ditt dressingroom, skafferi eller förråd. Du monterar enkelt din inredning med hjälp av bärlist och hängskenor. Därefter kompletterar du med tillbehör som hyllor, utdragsram med korgar, klädstänger med mera. Precis som du själv vill.

Det ska vara enkelt att välja din drömförvaring - Se mer på vår hemsida

Det ska vara enkelt att välja din drömförvaring

För att göra det enklare för dig som har ett behov av en förvaringslösning har vi tagit fram färdiga inredningsförslag för vår vägghängda inredning. Du kan välja mellan trådhyllor eller trähyllor och olika mått. Utgå från något av våra färdiga inredningsförslag och komplettera sedan med de produkter du önskar.

Ge din befintliga garderob ett lyft - Se mer på vår hemsida

Ge din befintliga garderob ett lyft

Komplettera din befintliga garderob med extra korgar och klädstänger. Pelly System har tråd- och meshkorgar i vitt och silver som passar till garderober med utvändig bredd 40, 50 eller 60 cm.

Fristående inredning - Se mer på vår hemsida

Fristående inredning

Ibland behövs en enkel förvaring som en flyttbar lösning. Ett startkit fungerar bra som komplement till garderober eller i ditt förråd. Tvättkorgen har hjul och kan användas som förvaring för annat än tvätt, t.ex till bollar, rackets eller varför inte till papperssorteringen.

Bläddra i vår broschyr och få tips och råd - Se mer på vår hemsida

Bläddra i vår broschyr och få tips och råd

Visste du att du kan bläddra i vår broschyr direkt på skärmen? Du kan även få tips och råd då du planerar din förvaringslösning.