AlltomBostad
 

Pest-Stop nu i Sverige!!

Pest-Stop nu i Sverige!!

Introduktionserbjudande!!! Ange rabattkod ”PestStop20” och få 10% rabatt.
Giltig t.o.m. 30 juni 2020 vid köp av Pest-Stop produkter på www.bestchoice.nu

Under varumärket Pest-Stop erbjuder vi nu marknadsledande produkter för insektsbekämpning. Produkterna är redan väletablerade och uppskattade i övriga världen och vi är stolta att nu lansera dem i Sverige.

Myrproblem?
Man kan inte undgå att då och då se en myra i sitt hem, men med Pest-Stop bekämpningsprodukter kan man förhindra en obehaglig myrinvasion. Använder man myrmedel och myrdosor på rätt sätt är de oerhört effektiva och dryga. En myrdosa ska placeras ut där myrorna rör sig (kommer in) men glöm inte våttorka golvytan bakom myrdosan. På så sätt leder myrans tidigare doftspår fram till myrdosan och förhindrar myrorna att ta upp doften av sina egna spår och gå runt dosan. Pest-Stop myrpulver kan strös ut tunt i sprickor och skåror där myror rör sig men kan också spädas ut med vatten och hällas runt eller i myrboet – Det räcker med 10g myrpulver per myrbo.

Getingproblem?
En mild vinter resulterar ofta i ett getingår! Var förberedd och köp hem Pest-Stop Getingspray redan nu. Med snabb knock-down effekt och ett turbospraymunstycke kan man stå på säkert avstånd vid bekämpning av bon och getingar.

Flugproblem?
Vill man slippa mygg, knott och flugor inomhus eller i uterum – sätt en Pest-Stop elektrisk insektsfångare i ett eluttag och det enda underhåll som behövs är att tömma uppsamlingsbehållaren då och då. Tänk på att en ljusfälla bör placeras på en mörk plats för att inte konkurrera med andra insektslockande ljus.

Produkterna finns i Nordiska förpackningar.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår