Philips lanserar världens första Android–baserade Ambilight TV

Philips lanserar världens första Android–baserade Ambilight TV

Philips toppmodeller från och med 2014 kommer att använda operativsystemet Android och företaget meddelar att de kommer att bli den kraftfullaste och snabbaste Smart TV:n någonsin från Philips. Kombinationen Android och Smart TV ska lämpa sig extra bra för spel med en ny Quad Core-processor som levererar snabbhet och datakraft rakt in i TV:n.
I höstas lanserade Philips sin molnbaserade Smart TV-plattform viket innebär att användaren har tillgång till lokala och internationella kanaler samt on-demand-tjänster via ledande innehålls leverantörer så som Netflix, Youtube, Headweb, SF Anytime. Den TV:n kollade jag in under IFA-mässan i Berlin. Man har helt enkelt apparna på TV-skärmen (på samma sätt som på en surfplatta eller i telefonen) - sen är det bara att köra.
Med Androids operativsystem i TV:n, kommer Philips Ambilight TV att vara än mer sammankopplat med de smartphones och surfplattor som körs på Android. Med Apple iOS-baserade produkter kommer delning av multimediafiler och fjärrkontrollsfunktionerna fungera lika bra som tidigare. Vad mer kan man säga-att jag önskar att den TV:n flyttar in i mitt vardagsrum också...

I vår kommer 8000-serien att bli den första Androidbaserade modellserien från Philips. http://www.philips.se/
Facebook Twitter Google Plus Google Plus