AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

10 september 2012

Pimp my switch! Pimpa strömbrytaren

Hur många appar kan man egentligen ha på sin telefon? Jag kan svara med "två". För min telefon har så lite minne (vilket säljaren såklart inte berättade när jag köpte den - och ni kan räkna ut att det inte är telefonen med ett äpple på...) Hursomhelst så kan jag inte lägga till denna app, men tipsar om den ifall det är någon annan som är intresserad av att prova.

Pimp my switch ska ska göra det enkelt att välja design och funktion på brytare och uttag till hemmet. Appen har dessutom information om närmaste installatör och inköpsställen. Där ska man kunna se olika alternativ, både när det gäller funktion och design och den fungerar både på  iPhone och Android

1. Ladda ner appen Pimp my switch,
2. Fotografera väggen eller rummet där nya brytare ska installeras. Välj utseende på strömbrytare eller uttag och placera in dem. Till detta kommer full teknisk information om de valda produkterna.
3. Resultatet bllier en bild som går att skicka som sms, via mejl eller att lägga upp på Facebook.

 

Pimp my switch- Schneider electric
Pimp my switch- Schneider electric

Nyhet Höst/Vinter 2012: Schneider Electrics nya app Pimp my switch fotograferar du av ditt hem och placerar sedan enkelt in valda strömbrytare och uttag. 


Schneider Electric Nyckelord:

Belysning

Detaljer

El

Inredning

Inspiration

Övrigt

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår