Pimp my switch! Pimpa strömbrytaren

Pimp my switch! Pimpa strömbrytaren

Hur många appar kan man egentligen ha på sin telefon? Jag kan svara med "två". För min telefon har så lite minne (vilket säljaren såklart inte berättade när jag köpte den - och ni kan räkna ut att det inte är telefonen med ett äpple på...) Hursomhelst så kan jag inte lägga till denna app, men tipsar om den ifall det är någon annan som är intresserad av att prova.

Pimp my switch ska ska göra det enkelt att välja design och funktion på brytare och uttag till hemmet. Appen har dessutom information om närmaste installatör och inköpsställen. Där ska man kunna se olika alternativ, både när det gäller funktion och design och den fungerar både på  iPhone och Android

1. Ladda ner appen Pimp my switch,
2. Fotografera väggen eller rummet där nya brytare ska installeras. Välj utseende på strömbrytare eller uttag och placera in dem. Till detta kommer full teknisk information om de valda produkterna.
3. Resultatet bllier en bild som går att skicka som sms, via mejl eller att lägga upp på Facebook.

 

Nyhet Höst/Vinter 2012: Schneider Electrics nya app Pimp my switch fotograferar du av ditt hem och placerar sedan enkelt in valda strömbrytare och uttag. 


Schneider Electric 

Facebook Twitter Google Plus Google Plus