AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 maj 2012

Pimpade balkongen i Äntligen hemma-anda!

Min kollega Marie Bergström är en sån där fiffig tjej, ingenting sitter fast för henne. När hon köpte sin lägenhet så var hon jätteglad att den hade balkong, men den var inte så inbjudande så hon tog helt enkelt och styrde upp det själv. Ni som läst artikeln där Lulu Carter och Karin Mannerstål tipsar om hur man kan göra balkongen mysigare kan se att Marie nappade på den idén direkt. Fast egentligen gjorde hon det här innan artikeln lades ut så...det kanske är Äntligen hemma teamet som blev inspirerad av Marie?

Foto: Marie Bergström
Foto: Marie Bergström

Marie ville få bort den grå och trista betongkänslan så hon målade insidan av den tio kvadratmeter stora balkongen med vit färg för puts och köpte träplattor från Clas Ohlson till golvet. Själva trästången var också sliten så den oljade hon in med akaciaolja. Träplattorna kostade runt 2 000 kronor och färgen och oljan kostade tillsammans cirka 1 000 kronor.

  Äntligen hemma - tips för balkongen och uteplatsen



Nyckelord:

Balkong

Inredning

Inspiration

Klinker

Privat

Tips

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår