Pixie - en espressomaskin i handväskstorlek

Pixie - en espressomaskin i handväskstorlek

Jag har alltid beundrat de blanka fina färgglada espressomaskinerna som finns på marknaden, men jag har alltid tyckt att de är för STORA. De tar upp alltför mycket plats på köksbänken. Nu har jag hittat en liten rackare som inte är större än en brödrost. Perfekt!
Pixie från nespresso är utrustad med eko-timer och automatiska avstängningsfunktioner för energibesparing som gör att den stängs av automatiskt efter nio minuters inaktivitet. Det gör att den förbrukar 40 procent mindre energi än genomsnittet av A - klass maskiner.
Det är kul att ha klatschiga färger på hushållsmaskinerna, man får bara se till att alla går i samma stil. Den här maskinen har aluminiumkänsla så de passar bra in i kök med detaljer av till exempel borstat stål. Jag fastnade själv för den limegröna varianten.
För dig som inte kan vara utan en espressomaskin så har den har ett fiffigt handtag som kan vikas upp på ovansidan, som gör att du enkelt kan bära med dig den som en handväska när du åker till sommarstället i sommar.

Tips: Glöm inte bort att återvinna dina kapslar i insamlingsbehållare för metallförpackningar.

Facebook Twitter Google Plus Google Plus