AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

14 maj 2014

Plastic fantastic - färgglada trädgårdsmöbler

Om man letar efter en trädgårdsmöbel som är så långt ifrån Grythyttans klassiska stil, så kan man spana in de här. The Plastic Fantastic serien är JSPR mest kända möbelkollektion hittills. Möbelserien fortsätter att expandera varje år med nya möbler och tillbehör. Det ser väldigt plastigt och hårt ut, men gummit som de är tillverkade av ska kännas mjukt och är samtidigt vara vattentät. Möblerna är täckta med någon slags PU skumgummibeläggning och det finns både en serie för inomhus- och en för utomhusbruk.

Plastic fantastic / JSPR
Plastic fantastic / JSPR

Kungligt i trädgården med Plastic fantastic. I Sverige säljs de bland annat hos Confidentliving.se. Soffan är inte direkt billig, 29 500 kr. Stol med armstöd Plastic fantastic Voltair, 11 590 kr. Finn även utan armstöd, för 6980 kr samt bord och byråar och många olika färger.

Confident Living
JSPRNyckelord:

Inredning

Inspiration

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår