AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

13 januari 2012

Plåtburkar med griffeletikett från Inreda.com

Jag måste erkänna att jag har plåtburksmani. Och det är nog Martin Ljungs fel. Han hade ett barnprogram på 70-talet som hette Farbror Frippes skafferi där han i varje avsnitt botaniserade bland burkarna som vipps visade en liten filmnutt när han öppnade locket. Tyvärr visar inte mina burkar några filmer men ack så bra de är att förvara skafferivaror i. Sen har jag en del finare burkar som jag samlar tändsticksaskar, batterier och annat i.
Motiven på burkarna gör det lättare att komma ihåg vad som är i dem. Men om man ändå inte kommer i håg eller om man ibland vill byta innehåll i dem så har inreda.com smarta burkar med griffeletikett på.

Plåtburkar med griffeletikett från Inreda.com

Plåtburk Lollipop Från La Shelf med självhäftande griffeltavelprick. Tavelkrita och sudd medföljer, pricken klistrar man dit själv.   Mått: Diam 14 x H 20 cm, inklusive knoppen. 125  kr.

Inreda.comNyckelord:

Detaljer

Kök

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår