AlltomBostad
PoolKungen AB

Visa alla produkter från: PoolKungen AB

Spabad & Pooler från PoolKungen AB

Spabad - Se mer på vår hemsida

Spabad

Bada ute året runt i ett spabad från Poolkungen! Starta dagen med en massageupplevelse utöver det vanliga, så får du den bästa förutsättningen för en bra dag. Våra spabad och bubbelbad tillverkas med vårt skandinaviska klimat i åtanke, vilket garanterar många års bekymmersfritt badande i ditt utespa.

Rektangulär pool - Se mer på vår hemsida

Rektangulär pool

Rektangulär pool finns i valfri storlek i steg om 0,5 m. Standarddjup på våra rektangulära pooler är 1,5 m djup, vilket ger ett idealiskt baddjup på ca 1,4 m. Välj mellan 5 olika stommar; Standard Magnelis®, Ovan mark Magnelis®, Miljöpool, Styropor eller Thermo.

Rund pool - Se mer på vår hemsida

Rund pool

Våra runda pooler passar alla trädgårdar, stora som små. Enastående kvalitet gör att vi kan lämna marknadens längsta garanti på våra runda poolstommar – 35 år.

Åttaformad pool - Se mer på vår hemsida

Åttaformad pool

Åttaformad pool ger mycket pool för pengarna. En läckert formad pool av stora mått, men med en liten prislapp. Åttaformad poolstomme är marknadens starkaste i sitt slag och behöver inga extra stöd utan klarar att stå helt fristående.

Oval pool - Se mer på vår hemsida

Oval pool

Oval pool är snygg med sina mjuka former. Precis som vår åttaformade och runda pool har den en extremt högkvalitativ stomme tillverkad enligt strängaste industristandard. 35 års garanti på poolstommen ger ett bekymmerfritt poolägande i många år framöver.

Premium Pool - Se mer på vår hemsida

Premium Pool

Pool med overflow eller infinitypool – du bestämmer! För dig som vill ha det där lilla extra och inte nöjer dig med en standardlösning kan vi även leverera Premium Pool. Vi har kompetensen att skräddarsy din swimmingpool hur du än vill ha den.

Glasfiberpool - Se mer på vår hemsida

Glasfiberpool

Våra glasfiberpooler tillverkas med högsta kvalitet och för vårt nordiska klimat. Botten i en glasfiberpool eller kompositpool som det också kallas är isolerad med 30 mm isolering, väggarna är förstärkta med stålbalkar för bästa hållbarhet.

Pooltillbehör - Se mer på vår hemsida

Pooltillbehör

PoolKungens pooltillbehör är handplockade av våra poolrådgivare och har valts ut med största omsorg för att vara funktionella, förenkla poolägandet samt designade för att göra din pool ännu mer exklusiv. Våra pooltillbehör är även testade och kvalitetssäkrade för långvarig användning.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår