AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

6 mars 2015

Populära The London Collection från Skultuna kommer i nya färger

Lara Bohincs "The London Collection" från Skultuna har blivit otroligt populär sedan den lanserades i fjol. Den är med i vara och varannan inredningstidning och dyker ständigt upp bland inredningsbilderna på nätet. Lara Bohinic har inspirerats av färgerna i Adriatiska havet, där hon tillbringade sina somrar som barn. Genom de fint etsade detaljerna framträder det ikoniska mönsterna effektfullt och vackert i mörker. Lyktorna är också mycket vackra med blommor i, som vaser, med eller utan bottenplattan. Den nya färgerna går namnet Summer Edition, men är inte en tidsbegränsad kollektion, och består av två lyktor i två somriga pasteller - korallrosa och mintgrönt.

The London Calling Summer Edition från Skultuna
The London Calling Summer Edition från Skultuna

Inspirationen till The London Collection har Lara Bohenic hämtat från sina resor världen över. Lunars mönster är inspirerat av motorvägarna i Japan, Celestial av planeternas rörelse runt solen och Feather av fåglars lätta vingslag. De nya färgerna i Summer Edition lanseras den 15 april.
Lunar Small, pink 598 kr
Lunar Small, mint 598 kr
Lunar Large, pink 949 kr
Lunar Large, mint 949 kr
Celestial, pink 698 kr
Celestial, mint 698 kr
Feather, pink 775 kr
Feather, mint 775 kr


Gilla  gärna Allt om bostad  på Facebook
Nu finns vi även på Instagram - där kan du följa oss för att se fina bilder och se de senaste nyheternaNyckelord:

Detaljer

Inredning

Nyheter

Presenter

Prylar

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår