AlltomBostad
 

Populärt med stora ytor

Populärt med stora ytor

Stora hus trendar just nu

Korsformade New Englandhus på över 240 kvadratmeter är populärt hos kunderna. Helena Sundström på Villa Varm berättar varför den hustypen blivit så populär:

- Även om vi bygger olika typer av hus så har vi enbart stora tvåplanshus inbokade för leverans under de kommande månaderna. New Englandstilen, med korsformad huskropp i två plan är något som många kunder gillar. Husmodellen bygger på en öppen planlösning, vilket gör att den blir ganska stor till ytan. Det går inte att bygga ett sådant hus hur litet som helst, säger Helena.

Sedan vill många kunder ha två vardagsrum, rymliga badrum och många sovrum – vilket ryms lätt i tvåplanshusen. Villa Arboga, som just står i Arboga har vi gjort i flera olika varianter som snart står i t ex Norrtälje, Ekerö och Piteå.

Läs mer om Villa Arboga här!

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår