AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

30 oktober 2015

Porträtt på hemlösa på väggen

För att få stöttning ber nu Frälsningsarmén människor att man ska "ta in en hemlös" i sitt hem genom att köpa ett konstporträtt på en av Stockholms hemlösa. Porträtten på de tre hemlösa stockholmarna Peter, Thomas och Thomas är tagna av den prisbelönta brittiske fotografen Lee Jeffries och finns att köpa på Frälsningsarmens hemsida. Den här bilden här nedan tycker jag är fin, men såklart så finns det mycket känslor i bilden. En av de andra två bilderna har ett så starkt uttryck så jag vet inte om jag skulle vilja ha den på väggen...den är alldeles för hjärtskärande.

Inredning som hjälper hemlösa: Foto: Frälsningsarmén
Inredning som hjälper hemlösa: Foto: Frälsningsarmén

Ta in en hemlös i vinter! Det börjar bli kallt och det är nu hjälpen behövs som mest. Köp ett porträtt på Claes Thomas taget av den brittiske fotografen Lee Jeffries så stödjer man Fräslingsarmens arbete för hemlösa. Porträtten finns i storlekarna 31x31 cm samt 60x60 cm och kostar 860 kronor respektive 1460 kronor. Pengarna som porträtten genererar går till Frälsningsarméns arbete för hemlösa.

fralsningsarmen.se/portratt

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Nyheter

Övrigt

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår