AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

21 februari 2018

Praktisk förvaring på väggarna

Alla som bor eller har bott där det är begränsat med utrymme vet hur viktigt det är med förvaring. Man vill ju inte ha saker som ligger huller om buller så ett tips är att nyttja väggarna så gott det går. Men för att undvika att det ser alltför "plottrigt" ut kan jag rekommendera att använda enhetliga hyllor och hellre flera på samma vägg istället får flera små utspridda på alla väggar. Här är några som jag tycker är både praktiska och snygga.

Pythagoras och Stringhyllor från Designtorget.
Pythagoras och Stringhyllor från Designtorget.

Pythagoras är hyllan du enkelt kan vrida och vända, hänga ensamt eller i grupp, minimalisktiskt eller funktionellt i ett hörn.

Klasikern String har verkligen flexibla hyllsystem som flyttas om och användas på olika sätt beroende vilket rum de sitter i, de kan därför flyttas vartefter behoven förändras. Pockethyllan från String passar exempelvis till exempel både som ett sideboard i sovrummet och som förvaring i köket.
String har både hyllor, lådor och annat i olika höjder så man kan bygga en vägg som passarbehovet.

Nu har jag precis upptäckt String raster, som man också kan fästa på en vägg och på dem kan man hänga till exempel String tidskriftssamlare och String organizer på. Perfekt ovanför skrivbordet eller i hallen. Formgiven av Anna von Schewen & Björn Dahlström för String Furniture.


Dessa hyllor finns på bland annat Designtorget.
www.designtorget.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår